Αθλητισμός

Μαρονάρο: Θέλει πολύ τον Κονέ ο Στραματσόνι

7ug4h50n.jpg

Ο Παναγιώτης Κονέ αποτελεί διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσόνι. Το ενδιαφέρον, που υπήρχε από τον Ιανουάριο και αναθερμάνθηκε τώρα, ήρθε να επιβεβαιώσει ο μάνατζερ του διεθνούς μέσου, Λορέντζο Μαρονάρο.

«Είναι αλήθεια πως ο Στραματσόνι θέλει πολύ τον Παναγιώτη. Γνωρίζονται καλά από την Ουντινέζε. Αυτή τη στιγμή ο Παναγιώτης κάνει διακοπές στις ΗΠΑ και δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Σε περίπου 15 μέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα μιλήσουμε με τη Φιορεντίνα που έχει οψιόν να τον κρατήσει και μετά με την Ουντινέζε. Αν η Ουντινέζε δώσει τη συγκατάθεσή της, τότε θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», τόνισε.

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Ο Κονέ είχε περιορισμένο χρόνο στους «βιόλα», ωστόσο ο νέος προπονητής της Ουντινέζε, Τζουζέπε Ιακίνι, τον είχε στην Μπρέσια και έχει καλή άποψη για τις δυνατότητές του, συνεπώς είναι πιθανό να εισηγηθεί την παραμονή του. Το κασέ του διεθνούς μέσου είναι 800.000 ευρώ το χρόνο, ποσό που δύσκολα θα καλύψει ο Παναθηναϊκός και μοιάζει ακόμη πιο δύσκολο να δεχτεί η Ουντινέζε να πληρώσει ένα-έστω και μικρό-μέρος του. Πάντως η επικείμενη επιστροφή του Λούκας Εβαντζελίστα στο «Φρίουλι» μπορεί να διευκολύνει την κατάσταση.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top