Αθλητισμός

Μαστσεράνο: Καμία πρόθεση να αποχωρήσω από την Μπαρτσελόνα

maserano.medium.jpg

Ο Ντάνι Άλβες συμφώνησε σε όλα με τη Γιουβέντους και θα συνεχίσει την καριέρα του στη «Γηραιά Κυρία», τον Βραζιλιάνο όμως δεν θα ακολουθήσει στο Τορίνο ο Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Ο Αργεντινός, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί έντονα με το μεταγραφικό ρεπορτάζ της πρωταθλήτριας Ιταλίας και την «Sport» να κάνει μάλιστα λόγο για καταρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, μίλησε στην εφημερίδα «Ole» και προανήγγειλε ουσιαστικά την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, αφήνοντας όμως ένα παραθυράκι ανοιχτό.

«Ο σύλλογος μου έχει δείξει με τις ενέργειές του ότι δεν θέλει να με δει να φεύγω. Είναι πολύ χαρούμενοι με εμένα και όταν ένα κλαμπ, πόσω μάλλον αυτό, σου δίνει τέτοιες συνθήκες, είναι πολύ δύσκολο να αποχωρήσεις. Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα αποχώρησης, όπως, όμως και της παραμονής», ανέφερε.

«Έχω συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Όπως είπε και ο αθλητικός διευθυντής, μιλάμε από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα όχι μόνο για θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου αλλά και για πιο προσωπικά ζητήματα. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους εδώ, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων της διοίκησης και άπαντες γνωρίζουν καλά τι έχω στο μυαλό μου», συνέχισε.

«Μου έχουν φερθεί πολύ καλά, δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο, αν και μερικές φορές τα πράγματα συμβαίνουν έτσι που σε κάνουν να ξανασκεφτείς ορισμένα πράγματα. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα έκανα τίποτα που θα θόλωνε τη σχέση μου με την Μπαρτσελόνα. Ήταν πάντα εξαιρετική, υπάρχει αμοιβαία αγάπη και τη μέρα που θα αποχωρήσω από το σύλλογο, δεν θέλω να το κάνω έχοντας πικρή γεύση», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top