Πολιτική

Μαξίμου: H ΝΔ έσπρωξε τη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» αλλά…

C45A36A187E473B881AA700331B24B6D.jpg

«Η ΝΔ πόνταρε πάρα πολλά στην επιτυχία της χθεσινής συγκέντρωσης, το σχέδιο ήταν να πετύχει και να βγει μπροστά δημιουργώντας πολιτικό θέμα» λένε μεταξύ άλλων πηγές από το Μαξίμου.

«Αυτό που περιμέναμε, αυτό ήταν», σχολίασαν κυβερνητικές πηγές αναφερόμενες στη χθεσινή συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε».

Πηγές από το Μαξίμου σημειώνουν ότι η ΝΔ πόνταρε πάρα πολλά στην επιτυχία της χθεσινής συγκέντρωσης, το σχέδιο ήταν να πετύχει και να βγει μπροστά δημιουργώντας πολιτικό θέμα.

Κατηγορούν μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «έσπρωξε» όσο μπορούσε τη συγκέντρωση και χθες με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, αλλά και προχθές με τη συνέντευξη τύπου σε μια προσπάθεια να αναδείξουν ένα κλίμα αντιδημοκρατικό.

Σχετικά με το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ και το δημοσίευμα με τίτλο «Κίβδιλη αντιπολίτευση», που αναφέρει ότι τα Νέα έκαναν πρώτο θέμα παρωχημένη δημοσκόπηση, που είχε διεξαχθεί πριν κλείσει η αξιολόγηση, η κυβερνητική πηγή σχολίασε πως ανοίγει ένα σοβαρό θέμα, καθώς «γίνεται μια προσπάθεια να φανεί πως ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει το πάνω χέρι και επειδή αυτό αμφισβητήθηκε από τη δημοσκόπηση του Βήματος της περασμένης Κυριακής, επέλεξαν και ανέσυραν ένα ερώτημα που έχει δημοσιευτεί στις 30 Μαΐου για να εξισορροπήσουν την εικόνα».

«Δεν μας κάνει εντύπωση», συμπλήρωσαν χαρακτηριστικά οι πηγές.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top