Ελλάδα

Μαζί με το λαθραίο καπνό βρήκαν κλεμμένη μηχανή

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Άλλη τροπή πήρε η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για λαθρεμπόριο καπνού στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ανακάλυψαν και μια μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια!

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να δικαιολογήσει την κατοχή της μηχανής που είχε σταθμευμένη στην αυλή και, από την διασταύρωση των στοιχείων της, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί η κλοπή της από περιοχή της Αττικής το 2012! Σαν να μην έφτανε αυτό, στο σπίτι βρέθηκαν πέντε σακούλες με ένα κιλό και 582 γραμμάρια αδασμολόγητου χύμα καπνού και μια ζυγαριά ακριβείας. Έτσι, ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Στον ίδιο εισαγγελέα υποβλήθηκε δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής τροχοφόρου και για έναν 47χρονο κάτοικο της Κατούνας, που απουσίαζε όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Δίωξης Ναρκωτικών και βρήκαν άλλη μια μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή το 2014 από περιοχή της Αθήνας!

Συσκευασίες καπνού βάρους 971 γραμμαρίων χωρίς ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην κατοχή ενός 55χρονου Αλβανού που σταμάτησαν για έλεγχο στην Καστοριά και τον συνέλαβαν. Ο αλλοδαπός προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπορία σε βάρος του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top