Ελλάδα

Μαζική και σήμερα η έξοδος προς τις παραλίες της Θεσσαλονίκης

550_334_80617.jpg

 Τους δρόμους για τις παραλίες πήραν για μία ακόμη μέρα οι Θεσσαλονικείς, αναζητώντας, εν μέσω τριημέρου και καύσωνα, μία ανάσα δροσιάς αλλά και στιγμές χαλάρωσης.
 
Μαζική είναι η έξοδος προς τις ακτές της Χαλκιδικής, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που επέλεξαν τις κοντινές παραλίες της πόλης για μια «βουτιά».

Από νωρίς παρατηρείται αυξημένη κίνηση στην Περιφερειακή Οδό, ενώ με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στο ύψος του εμπορικού κέντρου της Θέρμης.
 
Η κίνηση ομαλοποιείται μετά την ανηφόρα της Καρδιάς.

Πυκνή ροή οχημάτων παρατηρείται και στους δρόμους που οδηγούν στις κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης, όπως αυτές της Επανομής και της Περαίας.
Αυξημένη, εξάλλου, κίνηση καταγράφεται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που «τίμησαν» τις ακτές της Πιερίας.

Οι δυνάμεις της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, λαμβάνοντας αυξημένα μέτρα στους δρόμους.
Την ίδια ώρα, τους 36 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να φτάσει σήμερα το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη, όπου από το πρωί επικρατεί συννεφιά, ενώ δεν αποκλείεται το απόγευμα να σημειωθούν βροχοπτώσεις.

Και σήμερα είναι ανοιχτό το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης για την προστασία των ευπαθών ομάδων πληθυσμού από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top