Περιβάλλον

Με ηλεκτρικό scooter καλύπτεις απόσταση 500 χλμ. με 1 ευρώ!

EMW_electric-scooter_6-735x459.jpg

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας και εκατοντάδες πελάτες, η EMW αποτελεί την πρωτοπόρο εταιρεία στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, με στόχο την εύκολη και απόλυτα οικονομική μετακίνηση με μηδενική ρύπανση και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Σήμερα η EMW εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter από 250W έως και 5000W, ικανά να εξυπηρετήσουν μετακινήσεις μικρών και μεγάλων αποστάσεων, από 40km έως 90km, με μία μόνο φόρτιση.

Τα ηλεκτρικά scooter EMW  προσφέρουν φιλική, οικολογική και ήρεμη οδήγηση με έως και 10 φορές πιο οικονομικό τρόπο μετακίνησης, αφού δεν χρειάζονται βενζίνη, service και τέλη κυκλοφορίας.

Ενδεικτικά, ένας μέσος αναβάτης πραγματοποιεί σχεδόν 10.000km/έτος, με το συνολικό κόστος να φτάνει σχεδόν τα 1.200 ευρώ, υπολογίζοντας καύσιμα, ασφάλιστρα και συντήρηση. Με ένα αντίστοιχο ηλεκτρικό scooter, υπολογίζοντας το ηλεκτρικό ρεύμα, την ασφάλιση και την συντήρηση, το ετήσιο κόστος φτάνει max τα 200 ευρώ/έτος!

Δηλαδή με 1 ευρώ μπορεί να καλυφθεί απόσταση 300-500km!

kost.jpg

Δώστε κομψό και πράσινο χρώμα στην μετακίνησή σας με τα πιστοποιημένα ηλεκτρικά scooter EMW, με τιμές που ξεκινούν από  1.190 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 4.380 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά όλα τα μοντέλα και τις τιμές εδώ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top