Ελλάδα

Μεσσηνία: «Καμπάνα» για τις χασισοφυτείες που έφαγαν τα… αγριογούρουνα!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μπορεί να του κατέστρεψαν δύο χασισοφυτείες τα… αγριογούρουνα, αλλά δεν απέφυγε την «καμπάνα» ένα ηλικιωμένος αγρότης από τη Μεσσηνία! Το μόνο που κατάφερε, ήταν η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη και έτσι αφέθηκε ελεύθερος ως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών στον 67χρονο αγρότη, που είχε συλληφθεί στις 3 Σεπτεμβρίου του 2015 όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψαν τις δύο χασισοφυτείες που καλλιεργούσε σε απόσταση 400 μέτρων μέσα στο ρέμα της Μαυροζούμενας στη δασική περιοχή «Καπλάνι», κοντά στο χωριό Μίλα. 

Τα 34 δενδρύλλια της πρώτης και τα 45 της δεύτερης, όλα ύψους μισού ως δυόμισι μέτρων, είχαν καταστραφεί από τα αγριογούρουνα. Ο καλλιεργητής, που είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και το 2007, ισχυρίστηκε ότι θα κρατούσε για προσωπική του χρήση την παραγωγή καθώς είναι εθισμένος στο χασίς και μάλιστα είχε ξεπουλήσει την περιουσία που του άφησαν οι γονείς του για να ικανοποιήσει το πάθος του!

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top