Διεθνή

Μεθυσμένη 79χρονη έριξε το αυτοκίνητό της μέσα σε κατάστημα

dryaysan1.jpg

Τύχη βουνό είχε ένας εξάχρονος στο Leigh της Βρετανίας που βρέθηκε άθελα του στην τρελή πορεία αυτοκινήτου μεθυσμένου οδηγού.

Το αγόρι αγόραζε καραμέλες από κατάστημα την ώρα που η 79χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, μεθυσμένος, σύμφωνα με την αστυνομία, εισέβαλε σπάζοντας τη βιτρίνα και χτυπώντας το με το μπροστινό μέρος του οχήματος.

Η εισβολή του οχήματος και ο τραυματισμός του αγοριού καταγράφηκαν από το κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος και αποτυπώνουν πόσο τυχερό ήταν το παιδί που παρότι χτύπησε τη γλίτωσε μόνο με ελαφρά τραύματα.

Η οικογένεια του αγοριού φαίνεται να προσπαθεί αγωνιωδώς να το απεγκλωβίσει, καταφέρνοντας τελικά να τον βγάλει ζωντανό και ελαφρά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στην 79χρονη οδηγό επιβλήθηκε τριετής απαγόρευση οδήγησης καθώς αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ ενώ οδηγούσε απρόσεκτα.

Στη Μarion Smith επιβλήθηκε επίσης κοινωνική εργασία 50 ωρών αλλά και η υποχρέωση να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα ήταν μεθυσμένη όταν, στις 29 Μαΐου έριξε το αυτοκίνητό της μέσα στο κατάστημα. «Η οικογένεια του παιδιού πέρασε μια δοκιμασία απλώς και μόνο επειδή κάποιος άλλος πήρε την εγωιστική απόφαση να οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ», τόνισε εκπρόσωπος των αρχών. «Δώσαμε το βίντεο στη δημοσιότητα για να αναδείξουμε τους κινδύνους της οδήγησης σε κατάσταση μέθης και των καταστροφικών συνεπειών που μπορεί να έχει στις ζωές άλλων ανθρώπων», πρόσθεσε, «αν πιείτε ένα ποτό, κανονίστε έναν εναλλακτικό τρόπο για να γυρίσετε σπίτι».

dryaysan1.jpgdryaysan2.jpgdryaysan3.jpgdryaysan4.jpgdryaysan5.jpg

 

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top