Πολιτική

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση απέτυχε οικτρά απέναντι στην προσφυγική κρίση

0BD9DAE73F97A429F9F4CFB56C996A8C.jpg

Μιλώντας στη Σάμο, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης δεν πρέπει να βρίσκεται σε δόμους, πλατείες ή χωράφια, προσθέτοντας πως πρέπει να σταματήσουν άμεσα τα φαινόμενα καταλήψεων σε οδικούς και σιδηροδρομικούς άξονες.

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης εξαπέλυσε από τη Σάμο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επισκεπτόμενος ένα από τα νησιά που έχουν δεχτεί τις περισσότερες αφίξεις προσφύγων και μεταναστών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι στην πραγματικότητα απέτυχαν «οικτρά» να αντιμετωπίσουν την κρίση, την οποία μάλιστα μεγέθυναν με τα λάθη τους.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης δεν πρέπει να βρίσκεται σε δόμους, πλατείες ή χωράφια, προσθέτοντας πως πρέπει να σταματήσουν άμεσα τα φαινόμενα καταλήψεων σε δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές.

Τόνισε δε πως η ΝΔ εξαρχής προσφέρθηκε να βοηθήσει στη διαμόρφωση μίας εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.

«Εμείς ως αντιπολίτευση εργαζόμαστε εντατικά για την επόμενη μέρα για να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην οριστική έξοδο από την κρίση» προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Η ΝΔ θα παρουσιάσει το αναλυτικό σχέδιό της για το προσφυγικό αύριο Παρασκευή.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top