Πολιτική

Μπακογιάννη: Θεωρείται παμπλουτίδης όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης

%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%91-%CE%9C%CE

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τις δηλώσεις υπουργών και κυβερνητικών στελεχών για την διαδήλωση της 15ης Ιουνίου. «Είναι δυνατόν, να θεωρείται, παμπλουτίδης, γραφικός ή τρελός, όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;» αναρωτήθηκε.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 η βουλευτής και πρώην υπουργός είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει το πιο αυταρχικό πρόσωπο που έχουμε βιώσει, στη Μεταπολίτευση.

«Δεν βγαίνει μόνο σε αυτό, βγαίνει στον τρόπο με τον οποίο, το Αθηναϊκό Πρακτορείο, παρουσίασε την έρευνα του ΒΗΜΑΤΟΣ. Βγαίνει στη Βουλή όπου οι υπουργοί, δεν έρχονται να απαντήσουν, βγαίνει στον τρόπο, με τον οποίον, αν παρακολουθήσετε τα δελτία ειδήσεων στην ΕΡΤ, νομίζετε ότι ζείτε σε μία χώρα, στην οποία τα πάντα, τα πάντα, είναι τέλεια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.»

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν θα πάει στη συγκέντρωση, «γιατί δεν θέλω να δώσω στον εκάστοτε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ την ευχαρίστηση να λέει, πήγε η Ντόρα, άρα είναι η ΝΔ από πίσω».

«Ξεκάθαρα, όχι. Δεν θα ψηφίζαμε (έναν αναλογικότερο εκλογικό νόμο), τουλάχιστον εγώ δεν θα εισηγηθώ να ψηφίσουμε, διότι δεν τους εμπιστεύομαι. Η λογική ότι θα κάνουν αναλογικότερο νόμο, ο οποίος βασικά θα ευνοεί το δεύτερο κόμμα, έναντι του πρώτου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές, κτλ. Τα έχω ζήσει, στο μακρινό παρελθόν, από τον αείμνηστο Κουτσόγιωργα», είπε για τις αλλαγές που θέλει να περάσει η κυβέρνηση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top