Ελλάδα

Μπαρ στον Πύργο έγινε στέκι για τη χρήση κοκαΐνης

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Εν γνώσει του 45χρονου ιδιοκτήτη και της 24χρονης υπαλλήλου, ένα μπαρ στον Πύργο είχε μετατραπεί σε άντρο διακίνησης αλλά και χρήσης ναρκωτικών. Η αιφνιδιαστική έφοδος των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών οδήγησε σε τέσσερις συλλήψεις.

Αρχικά, συνελήφθη έξω από την τουαλέτα του καταστήματος ένας 25χρονος που φύλαγε τσίλιες, για να κάνει χρήση κοκαΐνης ένας 32χρονος στον οποίο είχε μόλις πουλήσει μικροποσότητα του ναρκωτικού. Πάνω του, κατασχέθηκαν 265 ευρώ και δύο κινητά. Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον «πελάτη», την στιγμή που είχε απλώσει σε μια επιφάνεια την κοκαΐνη και ετοιμαζόταν να κάνει χρήση.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του καταστήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν υπολείμματα κοκαΐνης και τέσσερις συσκευασίες από φιξάκια στο χώρο αποδυτηρίων του προσωπικού και σε μια αποθήκη. Όπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος και η 24χρονη γνώριζαν τι συνέβαινε στο μαγαζί κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν μαζί με τους άλλους δυο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Τους ασκήθηκε δίωξη για διάθεση χώρου για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στον 25χρονο για διακίνηση και στον 32χρονο για χρήση ναρκωτικών.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top