Διεθνή

Μπερλουσκόνι: Βασίζομαι στην βοήθεια του Θεού και των γιατρών

berlusconi.medium.jpg

«Είμαι γαλήνιος και αντιμετωπίζω αυτή την κρίσιμη στιγμή, βασιζόμενος στην βοήθεια του Θεού και στην τεράστια επαγγελματική εμπειρία των γιατρών» θέλησε να υπογραμμίσει ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαμέσου ανακοινωθέντος του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Ως γνωστόν, ο πρώην Καβαλιέρε -ο οποίος είναι εβδομήντα εννέα ετών- πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας την ερχόμενη εβδομάδα, όπως έκανε γνωστό χθες ο προσωπικός του γιατρός, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

«Δεν πρόκειται να ξεχάσω το λόγια φίλων, πολιτικών προσώπων, συνεργατών με τους οποίους δουλέψαμε μαζί μια ζωή και υποστηρικτών που θέλησαν να με κάνουν να νιώσω την ανθρώπινη ζεστασιά και εγγύτητά τους», τονίζει, παράλληλα, ο Μπερλουσκόνι.

Ως πρόεδρος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, δε, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τους υποψήφιους της κεντροδεξιάς κατά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στις 19 Ιουνίου».

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης για τον δήμο του Μιλάνου, Στέφανο Παρίζι, διέψευσε πληροφορίες και άρθρα του σημερινού Τύπου σύμφωνα με τα οποία θα μπορούσε να επιλεγεί ως διάδοχος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην ηγεσία της Φόρτσα Ιτάλια. «Θέλω να εργασθώ ως δήμαρχος και δεν σκέφθηκα ποτέ να διεκδικήσω κάποια άλλη θέση» δήλωσε ο Παρίζι.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top