Διεθνή

Μπουρλότο έγινε πρατήριο βενζίνης από τσιγάρο νεαρών

fds5.jpg

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8 χθες το βράδυ σε πρατήριο βενζίνης στη Λεμεσό. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία έσπευσε στο μέρος και κατάσβεσε τη φωτιά πριν επεκταθεί.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερις αντλίες του πρατηρίου το ύψος των οποίων ανέρχεται στις 40.000 – 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, η φωτιά φαίνεται να άρχισε, όταν δύο νεαροί ηλικίας 18 και 15 χρόνων μετέβησαν στο πρατήριο για να εφοδιάσουν με βενζίνη το μοτοποδήλατο τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην Αστυνομία οι νεαροί, αφού εφοδίασαν το μοτοδήλατο τους, φαίνεται να έμεινε καύσιμο το οποίο τοποθέτησαν σε πλαστικό μπουκάλι ενώ αρκετό από αυτό χύθηκε στο έδαφος. Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, ο 15χρονος άναψε τσιγάρο το οποίο του έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά.

Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι στις 19:58 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε μοτοσυκλέτα εντός πρατήριου βενζίνης στην οδό Κολωνακίου στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Νικολάου και η ώρα 20:15 τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά. Από την πυρκαγιά 2 αντλίες καυσίμων και η μοτοσυκλέτα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top