Πολιτική

ΝΔ: Οι εικόνες ντροπής στη Μόρια και στη Σάμο φανερώνουν την ανικανότητα της Κυβέρνησης

kyriazidis-735x459.jpg

«Οι εικόνες ντροπής στη Μόρια και στη Σάμο φανερώνουν, σε όλη της την έκταση, την απύθμενη ανικανότητα της Κυβέρνησης να διαχειριστεί το κεφάλαιο της ασφάλειας και της Δημόσιας Τάξης», τόνισε ο  Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, για τα επεισόδια στη Μόρια και στη Σάμο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει την οργή και την απογοήτευση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 15 ατόμων, ενώ κάνει λόγο για κράτος αναρχίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι εικόνες ντροπής στη Μόρια και στη Σάμο φανερώνουν, σε όλη της την έκταση, την απύθμενη ανικανότητα της Κυβέρνησης να διαχειριστεί το κεφάλαιο της ασφάλειας και της Δημόσιας Τάξης.

Δυστυχώς, μόνον απογοήτευση και οργή μπορεί να αισθανθεί κανείς για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, που εξευτελίζει τη χώρα μας διεθνώς.

Το κράτος της αναρχίας, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επεκτείνεται σε όλη την επικράτεια.

Ενοχλεί κανέναν από την Κυβέρνηση αυτή η κατάσταση;

Υπάρχει συναίσθηση;

Δεν αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός ότι οφείλει να παρέμβει για να μπει τέλος σε αυτή την παρατεταμένη κατάσταση ανομίας; Ή νιώθει – και σε αυτόν τον τομέα – περήφανος για τα τεκταινόμενα;

Υπάρχει, τελικά, Κυβέρνηση;».

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top