Αυτοκίνητο

Νέα, ειδική έκδοση Collection για την οικογένεια FIAT 500

fiat.jpg

Με στόχο να προσφέρει δελεαστικές επιλογές σε ανταγωνιστικές τιμές και σημαντικό όφελος για τον καταναλωτή, η FCA Greece (FIAT Chrysler) λανσάρει τη νέα, ειδική έκδοση Collection για την οικογένεια του 500, περιορισμένης παραγωγής για την ελληνική αγορά. Πρόκειται για σημαντικά διαφοροποιημένες προτάσεις χάρη στις παρεμβάσεις στον εξοπλισμό του κάθε μοντέλου της οικογένειας 500.

Συγκεκριμένα για το FIAT 500, η ειδική έκδοση Collection θα βασίζεται στην πιο εμπορική και πλούσια έκδοση 1,3 MTJ 95HP Lounge. Διατίθεται μόνο σε παστέλ Γκρι Carrara και περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, στοιχεία όπως ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, κόκκινους δακτυλίους σε ζάντες αλουμινίου, κόκκινα πλευρικά διακοσμητικά με σήμα 500, κόκκινο κάλυμμα κλειδιού και επιχρωμιωμένο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων. Το συγκεκριμένο πακέτο Collection θα προσφέρεται στην τιμή των 150 ευρώ, με το όφελος για τον καταναλωτή να αγγίζει τα 465 ευρώ.

Για τα άλλα δύο μοντέλα της οικογένειας του 500, 500L και 500Χ, η έκδοση Collection αφορά στις εμπορικές εκδόσεις 1,3 MTJ 95HP Pop Star και 1,6 MTJ 120HP Pop Star και θα διατίθεται μόνο σε μεταλλικό γκρι Moda.

Πιο αναλυτικά για το 500L Collection το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, ζάντες αλουμινίου 17’’ με κόκκινους δακτυλίους, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και προβολείς ομίχλης.

Ταυτόχρονα, το 500Χ Collection περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, μπάρες οροφής, ζάντες αλουμινίου 17’’ και κόκκινα πλευρικά διακοσμητικά θυρών.

Τα παραπάνω πακέτα 500L και 500X Collection προσδίδουν ιδιαίτερη εμφάνιση, αλλά και ουσία στα μοντέλα της οικογένειας 500, ενώ προσφέρονται στην τιμή των 800 ευρώ έκαστο (συμπεριλαμβανομένου και του μεταλλικού χρώματος). Το όφελος για τον καταναλωτή σε κάθε περίπτωση ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.

Επιπλέον, είναι δυνατή η απόκτηση της νέας έκδοσης Collection του FIAT 500 με όφελος 4.700 ευρώ (αφορά στην έκδοση του 500X Collection και περιλαμβάνει έκπτωση, όφελος απόσυρσης και χρηματοδότηση 7,85% μέσω FCA Bank). Εναλλακτικά ο αγοραστής μπορεί να επωφεληθεί προνομίων που περιλαμβάνουν, 5 χρόνια δωρεάν σέρβις, 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση 5,25% μέσω FCA Bank.

Οι εκδόσεις 500, 500X και 500L Collection, βρίσκονται ήδη στις εκθέσεις των εξουσιοδοτημένων διανομέων της FIAT.

Νίκος Τσάδαρης

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top