Ελλάδα

Νέα γενιά ψυκτών νερού χωρίς φιάλες

rainbow00.jpg

Μέχρι σήμερα, για να πίνουμε καθαρό, ποιοτικό νερό, επιλέγαμε ψύκτες εμφιαλωμένου νερού.

Σε μία εποχή όμως που – σε κάθε μας απόφαση-  εκτός την ποιότητα αναζητούμε ταυτόχρονα την ευκολία και την οικονομία, η Rainbow Waters® φέρνει ό,τι πιο καινοτόμο στον τομέα των ψυκτών.

Η νέα γενιά ψυκτών χωρίς φιάλες αποτελεί την πιο πρακτική και οικονομική επιλογή για απεριόριστο, καθαρό νερό. Οι ψύκτες συνδέονται με την παροχή δικτύου ύδρευσης και τα πιστοποιημένα φίλτρα 3ΜΤΜ εξασφαλίζουν διαρκώς υγιεινό και ολοκάθαρο νερό. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε ποιοτικό νερό, πιο οικονομικά, πιο απλά και πιο οικολογικά σε σχέση με το εμφιαλωμένο!

Άριστη ποιότητα νερού

Τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού 3MΤΜ αφαιρούν τη γεύση και την οσμή χλωρίου, καθώς και τα ιζήματα που περιέχονται στο νερό Σε αντίθεση με τους κοινούς ψύκτες, το νερό δεν αποθηκεύεται και φιλτράρεται ακριβώς τη στιγμή που πέφτει στο ποτήρι προσφέροντας διαρκώς ολοκάθαρο νερό Ψύκτες αγγλικής κατασκευής, σχεδιασμένοι με γνώμονα αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες (πχ διπλά καλυμμένες βρύσες)

Πιο οικονομικά…

Σταθερό κόστος για απεριόριστη κατανάλωση νερού

Πιο απλά…

με μία επίσκεψη και ένα τιμολόγιο κάθε 6 μήνες χωρίς χρόνο, κόπο και έγνοια για την παραγγελία του νερού χωρίς πιθανότητα να ξεμείνετε από νερό χωρίς την ανάγκη χώρου αποθήκευσης φιαλών χωρίς την ανάγκη αντικατάστασης φιάλης κάθε φορά που τελειώνει το νερό

Πιο οικολογικά…

Χωρίς πλαστικά μπουκάλια Χωρίς δρομολόγια ανεφοδιασμού

Επιπλέον οι Ψύκτες:

δε χρειάζονται αποχέτευση είναι χωρίς λάμπες UV που χρησιμοποιούνται σε ξεπερασμένης τεχνολογίες ψύκτες και έχουν πολλά μειονεκτήματα: δεν μπορούν να σκοτώσουν όλους τους μικροοργανισμούς του νερού, μπορεί να προκαλέσουν αλλοιώσεις στο πλαστικό και να απελευθερώσουν επικίνδυνες ουσίες στο νερό, και τέλος, αν η λάμπα καεί δεν το καταλαβαίνει ο καταναλωτής για να την αντικαταστήσει σας παρέχονται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας

rainbow1.jpg

Μάθετε περισσότερα για τους Ψύκτες Νερού Βρύσης της Rainbow Waters® & δοκιμάστε τους δωρεάν!

Η Rainbow Waters®:

100% ελληνική εταιρία, είναι η μόνη που διαθέτει αποκλειστικά τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού 3ΜΤΜ και τους κορυφαίους ψύκτες νερού Ebac (χωρίς δοχείο αποθήκευσης νερού). Διαθέτει το αρτιότερο δίκτυο διανομής στη χώρα και περισσότερους από 315.000 ευχαριστημένους πελάτες. Αυτό την καθιστά τη No1 εταιρία ψυκτών και οικιακών φίλτρων νερού στην Ελλάδα και την τρίτη μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου στην Ευρώπη. Χάρις στη μακροχρόνια εμπειρία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να προτείνει αυτό που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου. Αξιοποιώντας τη μακροχρόνια εμπειρία της στις λύσεις για καθαρό νερό, πλέον προσφέρει την απόλυτη ποιότητα και στον καφέ φέρνοντας στον χώρο του καταναλωτή μηχανές καφέ, κάψουλες, καφέ φίλτρου, στιγμιαίο και ελληνικό.

Επικοινωνήστε με τη Rainbow Waters®:

rainbow-logo.jpg

210 8000 488 & 801 11 34 34 34 (Πανελλαδική Εξυπηρέτηση)

www.RainbowWaters.gr | info@RainbowWaters.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top