Ελλάδα

Νέες εκπτώσεις από τη GREEN

light.jpg

Η GREEN πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και προσφέρει μοναδικές προσφορές. Έχοντας πάντα ως  οδηγό τις ανάγκες των καταναλωτών για οικονομία, ειλικρίνεια, συνέπεια, η GREEN προσφέρει:

έως και 23% έκπτωση στα επαγγελματικά και οικιακά τιμολόγια 30% έκπτωση στην εγγύηση για πελάτες χωρίς οφειλές χωρίς πάγια χωρίς καμία δέσμευση

Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Ιουνίου

Η GREEN είναι ο νέος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που προτιμάει να λέγεται συνεργάτης και καταλαβαίνει τις ανάγκες του επιχειρείν δίνοντας λύσεις για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων της δικής σας επιχείρησης.

Οι άνθρωποι της GREEN βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό της κάθε επιχείρησης και δίπλα σε κάθε οικογένεια, συμβάλλοντας στη μείωση των καθημερινών σας εξόδων.

Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές, με τους πιο ξεκάθαρους όρους και δίνουμε την υπόσχεση για  οικονομικό ρεύμα, χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς έξτρα χρεώσεις, μιλώντας απλά και κατανοητά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε τις μοναδικές μας προσφορές επικοινωνήστε στο 210 42 94 500 ή το 800 800 1000. www.green.com.gr

green-logo.jpg

 

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top