Ελλάδα

Νέες συλλήψεις φυγόποινων σε όλη τη χώρα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μια καταδίκη, ένα βούλευμα και ένα ένταλμα σύλληψης εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 40χρονου Βούλγαρου για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκων και, μετά τη σύλληψή του  στη Λάρισα, οδηγήθηκε στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης οκτώ ετών που του είχε επιβληθεί.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Λάρισας, καθώς σε βάρος του υπήρχε η καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου που του επέβαλε την ποινή, αλλά και σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Έναν Πακιστανό κακοποιό συνέλαβαν στην Ξάνθη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, όταν διαπίστωσαν ότι αναζητούνταν από τις ελληνικές δικαστικές αρχές με ένταλμα σύλληψης για ληστεία κατά συναυτουργία. Ο 30χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

*** Δύο ποινές εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 59χρονου Έλληνα που είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών για φορολογικές παραβάσεις. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στο Βόλο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου για να εκτελεστούν οι καταδίκες.

*** Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 42χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για απάτη, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στην Ηγουμενίτσα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 54χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top