Αυτοκίνητο

Νέο περιοδικό για το αυτοκίνητο

Cover-Classic-Automotive-Magazine-735x45

Το κλασσικό αυτοκίνητο προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στο μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα, παρότι είναι εξαιρετικά ασφαλή και τεχνολογικά προηγμένα, στερούνται χαρακτήρα και μοναδικότητας. Το περιοδικό Classic Automotive Magazine, που θα εκδοθεί για πρώτη φορά την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 και θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά, θα αποτελέσει ένα μέσο, το οποίο φιλοδοξεί να μας οδηγήσει σε έναν κόσμο πιο ρομαντικό και πιο παθιασμένο. Το μοναδικό κόσμο του κλασσικού αυτοκινήτου.

Σε αυτήν την πολυτελή έκδοση, ετήσιας περιοδικότητας, οι εραστές της αυτοκίνησης θα μπορούν να απολαύσουν μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα κλασσικού αυτοκινήτου στη χώρα μας. Αυτοκίνητα, που έχουν αφήσει ιστορία, το καθένα για τους δικούς του λόγους, αυτοκίνητα, που μετείχαν σε αγώνες, μοναδικές περιπτώσεις αναπαλαίωσης και ιδιοκτήτες που εξιστορούν ιδιαίτερες στιγμές με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες κλασσικά αυτοκίνητα, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να «ξετρυπώσει» κανείς, αφού δεν κυκλοφορούν πολύ (έως καθόλου), οι ιδιοκτήτες τους είναι άνθρωποι  που διατηρούν χαμηλά προφίλ και δεν τους αρέσει η δημοσιότητα. Με αρωγό την πειθώ και την αγάπη της συντακτικής ομάδας για το κλασσικό αυτοκίνητο, το νέο περιοδικό κατάφερε να πείσει κάποιους από αυτούς να ανοίξουν τα γκαράζ τους, ώστε να φωτογραφηθούν και (σε αρκετές περιπτώσεις) να οδηγηθούν σπάνια κλασσικά αυτοκίνητα.

Νίκος Τσάδαρης

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top