Αυτοκίνητο

Νέο προνομιακό πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου της Peugeot

peugeot3.jpg

Η Peugeot, φέρνει την «επανάσταση» στα χρηματοδοτικά προγράμματα με το Future 6, το νέο πρόγραμμα απόκτησης Peugeot που σχεδιάστηκε για να αφαιρέσει το οικονομικό άγχος από την απόκτηση αυτοκινήτου.

Με το Future 6, οι πελάτες της μάρκας μπορούν να αγοράσουν σήμερα το καινούργιο τους Peugeot και να αρχίσουν να αποπληρώνουν τις δόσεις τους ύστερα από 6 μήνες, άτοκα. Ταυτόχρονα θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι, με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης αλλά θα κερδίσουν και ακόμα περισσότερα καθώς με το όφελος νέας τιμής εξασφαλίζουν τιμές αγοράς χαμηλότερες ακόμα και από αυτές τις απόσυρσης.

Με το Future 6, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί εύκολα να αποκτήσει ένα από τα νέα μοντέλα της Peugeot, που σήμερα διαθέτει την πιο φρέσκια γκάμα στην ιστορία της, με αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς, προηγμένης τεχνολογίας ασφάλειας και με εκπληκτικά αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες.

Τα νέα 108, 208, 2008 και 308 εξοπλίζονται με τους παγκοσμίως βραβευμένους κινητήρες «Best in class» Blue Hdi πετρελαίου και PureTech βενζίνης που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερο όφελος λόγω μέγιστης απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης και μηδενικών τελών κυκλοφορίας.

Peugeot.jpg

Νίκος Τσάδαρης

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top