Αυτοκίνητο

Νέος διευθυντής πωλήσεων στην Τoyota Ελλάς

gardelis.jpg

Η Toyota Ελλάς ΑΒΕΕ, επίσημος διανομέας των αυτοκινήτων της μάρκας Toyota και Lexus στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την ένταξη του κ. Γεώργιου Γαρδέλη στο Διοικητικό δυναμικό της εταιρείας.

Ο κ. Γ. Γαρδέλης ανέλαβε επίσημα, από την 1η Ιουνίου 2016, την Διεύθυνση του Τμήματος Πωλήσεων της Toyota Ελλάς, ως Διευθυντής Πωλήσεων (Sales Director). O κ. Γ. Γαρδέλης, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του Πωλήσεων και ήδη μια επιτυχημένη πορεία στην καριέρα του.  Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε το 1990 σε θέσεις και αρμοδιότητες Πωλήσεων και ανάπτυξης Δικτύου  εταιρειών αυτοκινήτου, ενώ έχει επιτυχώς εκτελέσει καθήκοντα, Γενικού Εμπορικού Διευθυντή σε ελληνική εταιρεία εισαγωγής και διανομής αυτοκινήτων.

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε Marketing και Οικονομικά, ενώ η  πολυετής του εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου αναμένεται να συμβάλλει στη διατήρηση της ηγετικής θέσης της Toyota στην ελληνική αγορά και στην βελτίωση και ενίσχυση των περαιτέρω εμπορικών της δραστηριοτήτων.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top