Διεθνή

Νίκη του Bremain δείχνουν με συντριπτικές πιθανότητες τα γραφεία στοιχημάτων

5F9A29F522015207D0D286110E8CDE27.jpg

Τα νεότερα στοιχεία που έδωσε το γραφείο Betfair γύρω στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος δίνουν 84% πιθανότητα παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο ίδιο μήκος κύματος και το γραφείο William Hill.

Παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνουν συντριπτικά οι πιθανότητες των γραφείων στοιχημάτων, λίγες ώρες αφού άνοιξαν οι κάλπες για το κρίσιμο δημοψήφισμα, όπου 46 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν για την ευρωπαϊκή πορεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα νεότερα στοιχεία που έδωσε το γραφείο Betfair γύρω στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος δίνουν 84% πιθανότητα επικράτησης στο Bremain, και μόλις 16% πιθανότητα νίκης του Brexit.

Πρόκειται για σαφή ενίσχυση του στρατοπέδου της παραμονής μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, καθώς η προηγούμενη εκτίμηση του Betfair έδινε πιθανότητα 78% στο «μέσα» έναντι 22% στο «έξω».

Νωρίτερα, το μεγάλο πρακτορείο στοιχημάτων William Hill υπολόγισε την πιθανότητα νίκης της παραμονής στο 81%, αν και στη νεότερη πρόβλεψή του αναθεωρεί στο 78%.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, αντίθετα, δίνουν μικτή εικόνα.

Δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης έδωσαν οριακό προβάδισμα στο Brexit.

Ωστόσο, δύο άλλες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν αργά το βράδυ, δείχνουν να προηγείται η παραμονή στην Ε.Ε. με διαφορά από δύο έως έξι ποσοστιαίες μονάδες.

Οι κάλπες κλείνουν τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, ενώ τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν ανάμεσα στις 2:00 και τις 6:00 τα ξημερώματα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top