Ελλάδα

Νίκος Νικολόπουλος: Κατισχύει η ζωή και η χαρμολύπη μέσα μου κυριαρχεί

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Με ένα τραγούδι και ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Νίκος Νικολόπουλος, εκφράζει δημόσια τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του δύο 24ωρα αφότου αποχαιρέτησε την 16χρονη κόρη του Νίκη.Ο βουλευτής, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του, αυτές τις δύσκολες ημέρες που πέρασε ο ίδιος και η οικογένειά του και μίλησε για τη… ΝΙΚΗ της κόρης του η οποία έδωσε ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας. Παράλληλα ο Νίκος Νικολόπουλος μίλησε και για τον χαμό του πατέρα του, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 50 ετών, όταν ο ίδιος ήταν μόλις οκτώ.

«ΚΑΤΙΣΧΥΕΙ Η ΖΩΗ… ΚΑΙ Η ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ


Καρδιακό ευχαριστώ, εκφράζω εκ μέρους της οικογένειας μου, προς όλους εσάς για τον επιστηριγμό που μας προσφέρατε και ιερή δέσμευση αναλαμβάνουμε, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, για την ανακούφιση των αδυνάτων και των πασχόντων.


Η ΝΙΚΗτρια μας, με «αυτοθυσία» και αγάπη, δώρισε ζωή προσφέροντας τα πολύτιμα ζωτικά όργανά της και το ευχάριστο άγγελμα που ακούστηκε παντού -πως ένας 50χρονος συνάνθρωπός μας κέρδισε το στοίχημα της ζωής χάρις στο «συκώτι» της Νίκης, μας βεβαίωσε ότι ΚΑΤΙΣΧΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. 


Ο δικός μου ο Πατέρας έφυγε στα 50 του, αφήνοντας πίσω ορφανά τέσσερα πιτσιρίκια και μια 40χρονη χήρα…
Ήμουν 8 χρονών όταν έχασα τον πατέρα μου το 1967. 
Η Νίκη έδωσε χαρά στον παππού και στη γιαγιά στους ουρανούς 
και σε μας στέλνει τις διαμαντένιες λάμψεις σαν εκείνες που στα χιόνια αντανακλούν…. 
Να γιατί η χαρμολύπη είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί μέσα μου… 
Η Νίκη δεν βρίσκεται στο μνήμα….
Η Νίκη μας δείχνει το δρόμο… είναι η ορμητική προς τα πάνω πορεία. 
Η αγωνίστρια Νίκη ενώ δεν μπόρεσε ποτέ να μας εκφράσει τον πόνο της ανάβασής της προς τον Γολγοθά, τώρα με τα αποτελέσματα της αγάπης της κραυγάζει… και ζητά και άλλοι πολλοί να γίνουμε δωρεοδότες ζωής και χαράς, προς όλους όσους έχουν ανάγκη…. 
Σας ευχαριστούμε και πάλι, όλους, έναν προς έναν, γιατί εσείς μας δείξατε με το «νοιάξιμο σας», ότι υπάρχει ακόμα απόθεμα ανθρωπιάς στην απάνθρωπη εποχή μας και δοξάζουμε το Θεό για τον Άγγελο που έστειλε στη ζωή μας…».

00fac7c1-b2e2-4e9b-9e22-68901ac8c0ae.jpg

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top