Διεθνή

Νοίκιασαν το νέο τους σπίτι και βρήκαν μέσα αποτυπώματα αίματος

KyleDavenport1.jpg

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπος ένας νεαρός πατέρας με την μικρή κόρη του όταν μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι.

Ο 25χρονος Kyle Davenport υπέγραψε ένα συμβόλαιο 12 μηνών για ένα σπίτι στο Salford σύμφωνα με το Manchester Evening News. Όμως προς μεγάλη του έκπληξη, ο άνδρας βρήκε στο σπίτι αποτυπώματα αίματος και αργότερα ανακάλυψε ότι μια γυναίκα είχε σκοτωθεί εκεί πέρυσι, χωρίς να το ξέρει, προσθέτοντας πως δεν επρόκειτο να το μισθώσει αν ήξερε τι είχε γίνει. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης δεν είχε καν καθαρίσει το σπίτι πριν το παραδώσει.

KyleDavenport2.jpg

«Νοίκιασα το ακίνητο και έριξα μια γρήγορη ματιά στο χώρο αλλά δεν παρατήρησα το αίμα στους τοίχους. Πήρα όμως αργότερα τα κλειδιά και κοίταξα καλύτερα για να το διακοσμήσω. Αλλά παρατήρησα ότι υπάρχει αίμα σε όλο το σπίτι και στοιχεία ιατροδικαστικού και αστυνομικού ελέγχου» ανέφερε ο ενοικιαστής και πρόσθεσε ότι η κόρη του είναι τρομοκρατημένη και δε θέλει να μείνει σε ένα τέτοιο σπίτι.

KyleDavenport3.jpgΠαίρνοντας διάφορες πληροφορίες και ερευνώντας το θέμα, ανακάλυψε ότι όντως είχε σκοτωθεί μια γυναίκα στο σπίτι και ένας άνδρας είχε κατηγορηθεί για φόνο πράγμα που τους απέκρυψε ο ιδιοκτήτης και η εταιρεία που μεσολάβησε για την ενοικίαση ενώ δεν καθαρίστηκε καν το σπίτι μετά το συμβάν. Αυτό που ζητάει τώρα είναι η εταιρεία να του ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει και βέβαια να καθαριστεί σχολαστικά ο χώρος ενώ εκφράζει την απογοήτευσή του και τη δυσαρέσκειά του για όλο αυτό που συνέβη. Εκπρόσωπος της εταιρείας ζήτησε συγγνώμη για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε ο 25χρονος με την κόρη του και ανέφερε ότι εργάζονται σχολαστικά ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα και να προσφέρουν στους νέους ενοικιαστές τις καλύτερες υπηρεσίες και ένα διαμέρισμα σε άριστη κατάσταση.

KyleDavenport1.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top