Ελλάδα

Νταλίκα τυλίχτηκε στις φλόγες στην παλαιά εθνική Λαμίας – Λιβαδειάς

pyrkagia1.jpg

 

Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία στην καμπίνα μιας νταλίκας ενώ κινούταν από Αθήνα προς Λαμία. Ο μαυροβούνιος οδηγός για να αποφύγει τα διόδια είχε επιλέξει την παλαιά εθνική οδό από Λιβαδειά για Λαμία, όταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και ενώ βρισκόταν κοντά στη διασταύρωση Πολυδρόσου, ξέσπασε η πυρκαγιά.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο οδηγός σταμάτησε και έντρομος έβγαλε έξω την κόρη του, που είχε μαζί του στο ταξίδι, ηλικίας περίπου 12 ετών. Στη συνέχεια προσπάθησε μόνος του να σβήσει την πυρκαγιά, δίχως αποτέλεσμα.

Οι φλόγες εξαπλώθηκαν πολύ γρήγορα και στο πίσω μέρος της νταλίκας η οποία μετέφερε υγειονομικό υλικό για νοσοκομεία (γάζες, γάντια κι άλλα).

Στην πυροσβεστική Αμφίκλειας, αλλά και της Λαμίας, σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις. Η πυρκαγιά εκτός από τη νταλίκα επεκτάθηκε και σε δασική έκταση στη γύρω περιοχή, αλλά ευτυχώς κατάφεραν έγκαιρα να την περιορίσουν οι πυροσβέστες.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η νταλίκα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων μέχρι να σβήσει η φωτιά.

Ο οδηγός διακομίστηκε με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια στο Νοσοκομείο Λαμίας.

pyrkagia2.jpgpyrkagia3.jpgpyrkagia4.jpgpyrkagia5.jpgpyrkagia6.jpgpyrkagia7.jpg

Περισσότερες ειδήσεις από τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top