Αθλητισμός

Ντουρμάζ: Κανείς δεν ξέρει το μέλλον

074014.jpg

Στο πρώτο παιχνίδι της Σουηδίας δεν αγωνίστηκε λεπτό. Παρά το γεγονός ότι ο Ερικ Χάμρεν το είχε σηκώσει από νωρίς για ζέσταμα εντούτοις ο Τζίμι Ντουρμάζ (περί ου ο λόγος) δεν πέρασε ποτέ στο ματς. Βγαίνοντας στην μεικτή ζώνη όταν άκουσε πως υπήρχαν δημοσιογράφοι από την Ελλάδα ξαφνιάστηκε. «Από την Ελλάδα;», είπε μ’ έκπληξη και σταμάτησε ευγενικά για να μας μιλήσει.

– Κακό παιχνίδι για την Σουηδία, Τζίμι…

«Ναι όντως δεν ήταν καλό παιχνίδι για εμάς. Δεν δημιουργήσαμε φάσεις, δεν είχαμε κάποιο σουτ στην εστία κι αυτό πρέπει να το αλλάξουμε στη συνέχεια. Πρέπει να εξελίξουμε το παιχνίδι μας εάν θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Και φυσικά το θέλουμε πολύ…»

– Είσαι αισιόδοξος ότι μπορεί ν’ αλλάξει η εικόνα της ομάδας;

«Σίγουρα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και το Βέλγιο και την Ιταλία. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει ν’ αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Αν το καταφέρουμε θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα δύο ματς. Είμαι όμως αρκετά αισιόδοξος για την ομάδα μου»

Μετά τις ερωτήσεις για την Σουηδία του είπαμε για τον Ολυμπιακό. Με το που άκουσε την συγκεκριμένη λέξη χαμογέλασε. «Σίγουρα θα περίμενες ν’ ακούσεις και γι’ αυτήν την ομάδα σου», του είπαμε και είπε γελώντας «ήμουν σίγουρος». Υπάρχουν ήδη σενάρια για σένα και για το μέλλον σου. Βλέπεις το μέλλον σου στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό;

«Τι είδους σενάρια;»

Το τελευταίο έχει να κάνει με σένα και την Φενέρμπαχτσε

«Είναι φήμες. Πάντα θα υπάρχουν φήμες. Εγώ είμαι εδώ στο Euro και προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος.

Ολα τα υπόλοιπα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο στην Σουηδία. Μετά το Euro θα δούμε τι θα γίνει»

Έχεις ήδη δυο σεζόν στον Ολυμπιακό θα υπάρχει και τρίτη;

«Δεν είχα καλή πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό αλλά τη φετινή σεζόν κάναμε όλοι μαζί μια ιστορική σεζόν. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ και ήμουν ένας από τους τύπους που σκόραραν αρκετά και έδωσα πολλές ασίστ σε αυτήν την ιστορική σεζόν. Όμως θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Κανείς δεν ξέρει με το ποδόσφαιρο…».

Πηγή: gazzetta.gr

 

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top