Διεθνή

Ο 25χρονος που σφίγγει τα πόδια του με επιδέσμους για να μικρύνουν

bodyfreaks2.png

Αυτός ο νεαρός άνδρας έχει τέτοια εμμονή με το σώμα του, που προσπαθώντας όπως λέει να γίνει τέλειος, δένει τα πόδια του για να τα κάνει μικρότερα.

Ο 25χρονος Ryan ανησυχούσε τόσο ότι τα πόδια του είναι δυσανάλογα και δεν θα ταίριαζαν με τα παντελόνια που θέλει να φοράει, ώστε αποφάσισε να τα δένει με επιδέσμους για να μικρύνουν όσο γίνεται. Η αρχαία κινεζική μέθοδος του «αυτοακρωτηριασμού» η οποία είχε τεθεί εκτός νόμου στη χώρα πάνω από 100 χρόνια πριν, είναι μια λύση για την εικόνα που θέλει να έχει ο Ryan, πράγμα που τον έχει αφήσει με μόνιμα ταλαιπωρημένα πόδια και έχει δημιουργήσει κίνδυνο για πρώιμη ανάπτυξη της αρθρίτιδας.

Ο ίδιος εμφανίστηκε σε εκπομπή του Channel 5 και είπε ότι ξεκίνησε αυτή την τακτική όταν είδε ότι τα πόδια του είναι δυσανάλογα με το υπόλοιπο σώμα του. «Ειδικά αν φοράω κάτι σαν μυτερό παπούτσι ή κάτι παρόμοιο, τα πόδια μου φαίνονται εντελώς τεράστια, σαν να έχω πόδια βάρκα ή σαν να φοράω παπούτσια κλόουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα πόδια του βέβαια έχουν πληγιάσει και τον πονάνε μετά από αυτή τη διαδικασία, αλλά ο ίδιος λέει ότι αξίζει τον κόπο. Προσθέτει μάλιστα ότι η τακτική του έχει αποτέλεσμα και όντως έχουν μικρύνει τα πόδια του. «Μπορείτε να φανταστείτε τα πόδια μου να είναι τρία ή τέσσερα μεγέθη μεγαλύτερα από αυτά που έχω; Έμοιαζαν σαν πόδια κλόουν», λέει χαρακτηριστικά.

Στην προσπάθειά του να επιτύχει την τελειότητα όσον αφορά το υπόλοιπο σώμα του και το πρόσωπο, έχει ξοδέψει μάλιστα και αρκετά χρήματα που φτάνουν μέχρι και 22.000 χιλιάδες κάνοντας κυρίως μπότοξ κι άλλες θεραπείες.

bodyfreaks1.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top