Ελλάδα

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ξανάγινε κομάντο: Έκανε άλμα από Σινούκ και κατάδυση μαζί με «βατράχια»

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZX

Λένε ότι ο ηγέτης διοικεί με το παράδειγμα και όχι με το φόβο. Την αρχή αυτή φαίνεται ότι πρεσβεύει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο και δεν αρκέστηκε σε… επιθεώρηση, αλλά ζήτησε να κάνει άλμα από ελικόπτερο και στη συνέχεια έκανε και κατάδυση με τους επίλεκτους των ειδικών δυνάμεων!

Ακολουθώντας το πρόγραμμα των μαχητών από το Ειδικό Τάγμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) και τη Ζ’ Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών (Ζ’ ΜΑΚ) ο ναύαρχος Αποστολάκης αφού μίλησε στο προσωπικό συμμετείχε και ο ίδιος σε προγραμματισμένο άλμα αλεξιπτωτιστού από ελικόπτερο Chinook CH-47D και σε κατάδυση στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, με προσωπικό της ΔΥΚ, της Ζ’ ΜΑΚ και του ΕΤΑ.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης είναι και ο ίδιος… κομάντι αφού έχει αποφοιτήσει από το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), από τα σχολεία Advanced Mine Warfare School (Βέλγιο) και Amphibious Warfare School (ΗΠΑ) και επιπλέον έχει υπηρετήσει στη ΔΥΚ ως Επιστολέας και Διοικητής.

comm1.jpg

comm2.jpg

comm3.jpg

comm4.jpg

comm5.jpg

comm6.jpg

comm7.jpg

comm8.jpg

comm9.jpg

comm10.jpg

comm11.jpg

comm12.jpg

com.jpg

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top