Διεθνή

Ο πατέρας πάλευε να τραβήξει το παιδί του από τα δόντια του αλιγάτορα

chasdia1.jpg

Κλιμακώνεται η αγωνία για το δίχρονο αγόρι που δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα ενώ καθόταν με την οικογένειά του στην παραλία κοντά στη Disney World του Ορλάντο, στη Φλόριντα, και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο πατέρας του μπήκε στο νερό και προσπάθησε να απελευθερώσει το παιδί από τα σαγόνια του αλιγάτορα αλλά μάταια ενώ κάποια στιγμή όρμησε μέσα και η μητέρα του.

Όπως φαίνεται οι γονείς με τα τρία τους παιδιά, που είχαν φτάσει την  Κυριακή από τη Νεμπράσκα για διακοπές, χαλάρωναν στην παραλία χθες βράδυ και το αγόρι με τα αδέλφια του έπαιζαν

Κάποια στιγμή που το παιδί έπαιζε σε βάθος τριάντα εκατοστών με τη μητέρα του, ο αλιγάτορας του επιτέθηκε. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ναυαγοσώστης που ήταν σε κοντινή απόσταση αλλά δεν μπόρεσε να σώσει το αγόρι.

«Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ μέχρι να βρούμε το αγόρι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ενώ η έρευνα στα νερά συνεχίζεται με ελικόπτερα και σκάφη αλλά και πενήντα αστυνομικούς.

«Ως πατέρας, ως παππούς, ελπίζω για το καλύτερο. Αλλά κρίνοντας από την 35ετή εμπειρία μου, τα δύσκολα έρχονται», κατέληξε.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top