Αθλητισμός

Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό

8nymuwqk.jpg

Στον Παναθηναϊκό ξεκινούν να κάνουν τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και εκτός από τα μεταγραφικά, θέλουν να «τρέξουν» και τις αποδεσμεύσεις των «κομμένων», για να εξασφαλιστεί ένα σημαντικό ποσό από τα «βαριά» συμβόλαια.

Αυτό άλλωστε, αποτελεί προτεραιότητα του Ζιλμπέρτο Σίλβα που το επόμενο διάστημα θα έχει συζητήσεις τόσο ο ίδιος, όσο και η Αθηνά Μπαλωμένου με τον μάνατζερ του Εσιέν που αναμένεται να έρθει στην Αθήνα.

Εκτός από την περίπτωση του Εσιέν, έχει δρομολογηθεί και η λύση του συμβολαίου με τον Σάντσεθ ο οποίος έχει να λάβει βάσει του συμβολαίου του, 2,4 εκατ. ευρώ καθαρά, χωρίς τα μπόνους και την εφορία. Αυτό δυσκολεύει την περίπτωση του Ισπανού, με το «τριφύλλι» να θέλει οπωσδήποτε να γλυτώσει μέρος των συγκεκριμένων χρημάτων, για να πληρώσει μέρος των συμβολαίων της νέας περιόδου.

Εκτός από τα συμβόλαια των Εσιέν και Σάντσεθ, ο Παναθηναϊκός θέλει να σπάσει και εκείνο του Βέμερ που έχει συμβόλαιο ως το 2018 και εισπράττει περίπου 250.000 ευρώ.

Όλα αυτά τα θέματα θα «τρέξουν» με την επιστροφή του Ζιλμπέρτο από τη Βραζιλία τις επόμενες μέρες. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έφυγε για την πατρίδα του, προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της μετακόμισης του και θα επιστρέψει με την οικογένεια του στα μέσα Ιουνίου, για μόνιμη πλέον εγκατάσταση στην Αθήνα.

Η απουσία του, δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχολείται με τα θέματα της ομάδας, αφού θα είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ όσο θα βρίσκεται στη Βραζιλία θα διευρύνει τον κύκλο των επαφών του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί και στο Λονδίνο, όπου αναμένεται να κάνει επαφές με τους ανθρώπους της Άρσεναλ, τους οποίους γνωρίζει καλά από την θητεία του εκεί, με τους οποίους θα προσπαθήσει να χτίσει σχέση κυρίως όσον αφορά το κομμάτι των ακαδημιών.

Τώρα, όσον αφορά την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, αυτή θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου στην Ολλανδία και θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου.

Εκεί ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο φιλικά, με μία αδύναμη και μία πιο δυνατή ομάδα, ενώ ο Στραματσόνι έχει ζητήσει να γίνουν ακόμα δύο – τρία, με το ένα από αυτά να διεξάγεται μάλλον στο ΟΑΚΑ, που θα είναι το «σπίτι» του Παναθηναϊκού, ως το Νοέμβριο.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top