Πολιτική

Οι ΑΝΕΛ για τη συνέντευξη Σαμαρά στη Realnews

550_334_429702.jpg

Κριτική κατά του τέως πρωθυπουργού από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το περιεχόμενο της συνέντευξής του στη Realnews άσκησε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Κατανοούμε την απέραντη θλίψη του κ. Σαμαρά για το γεγονός ότι με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τη συμφωνία για το χρέος έκλεισε ο κύκλος της αβεβαιότητας για την Πατρίδα μας» αναφέρει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς και συνεχίζει λέγοντας ότι «είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο τέως πρωθυπουργός, ο οποίος είχε τζογάρει στην πολιτική αποσταθεροποίηση της σημερινής κυβέρνησης χωρίς να νοιάζεται για την τύχη της Ελλάδας.

Κανένας δεν μπορούσε να περιμένει τίποτα καλύτερο από τον κ. Σαμαρά, που επί των ημερών του ξέπλυνε το ΠΑΣΟΚ από τα σκάνδαλα της εποχής Σημίτη και από την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ, ενώ άφησε να διαχυθεί παντού η εντύπωση ότι η πολιτική είναι το συνώνυμο της διαφθοράς και της διαπλοκής. Το μόνο που του έχει απομείνει είναι να χειραγωγεί και να καπελώνει τον διάδοχό του. Έχει τη συμπόνια μας».

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top