Πολιτική

Οι πρώτες ελληνικές αντιδράσεις για το Brexit

27691E1EB9E172D00BC83BB08B0F17CE.jpg

«Οι προβλέψεις διαψεύστηκαν. Η ελπίδα διαψεύστηκε. Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ. «Όσοι πιστεύαμε στην μεγάλη και ενωμένη Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία το σοκ της σημερινής ημέρας» λέει από την πλετρά του ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter o εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Οι προβλέψεις διαψεύστηκαν. Η ελπίδα διαψεύστηκε. Μια μεγάλη περιπέτεια αρχίζει» ήταν το σχόλιο, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό.

«Όσοι πιστεύαμε στην μεγάλη και ενωμένη Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία το σοκ της σημερινής ημέρας» λέει ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος για το Brexit.

Παράλληλα τονίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αλλάξει για να υπάρξει με προοπτική, να σταματήσει να είναι αποκομμένη από την ευρωπαϊκή κοινωνία. «Κάθε κρίση αποτελεί και πρόκληση. Η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι τώρα περισσότερο αναγκαία από ποτέ».

«Δυστυχώς ηττηθήκαμε. Οι λαϊκιστές, με όπλο τον φόβο, κατέκτησαν την Αγγλία και την Ουαλία» λέει το Ποτάμι από την πλευρά του με ανακοίνωσή του.

«Αυτό το σημερινό λάθος της ιστορίας ελπίζουμε πως η ίδια η ιστορία θα το διορθώσει το συντομότερο» τονίζει το Ποτάμι.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top