Αθλητισμός

Οι πρώτες εργασίες στη Λεωφόρο

x9kdt7ra.jpg

Τα πρώτα καθίσματα ξηλώθηκαν, τα κομπρεσέρ πήραν φωτιά και το γήπεδο της Λεωφόρου από σήμερα άρχισε να παίρνει τη μορφή… εργοταξίου. Όπως είδατε και στο φωτορεπορτάζ του sportfm.gr, από το πρωί άρχισαν οι εργασίες στις θύρες επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά στο πέταλο των θυρών 13-14. Εργασίες που αφορούν το ξήλωμα στο καρεκλάκια και φυσικά το σπάσιμο στα πλακάκια, για να μπουν νέα.

Όπως μας εξήγησε ο υπεύθυνος για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Λεωφόρου, Γιάννης Παναγιωτίδης, στη σημερινή… αυτοψία, σ’ αυτή την πρώτη φάση θα γίνει μια ολική ανακαίνιση εσωτερικά. Θα μπουν νέα καρεκλάκια, θα βαφτεί όλο το γήπεδο, θα επισκευαστούν οι βλάβες και θα καλλωπιστούν όλοι οι χώροι. Επί της ουσίας μιλάμε για μια… Λεωφόρο από την αρχή.

Παράλληλα, θα μπουν καινούρια πλεξιγκλάς, ανάμεσα στις θύρες των πετάλων, αλλά και μπροστά απ’ αυτές. Θα αλλάξουν, επίσης, τα δίχτυα, ενώ θα ανακαινιστούν πλήρως οι τουαλέτες και τα κυλικεία.

Στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουν και οι εργασίες για την τοποθέτηση των νέων σουιτών στη θύρα 3. Πρόκειται, συνολικά, για 16 σουίτες.

Οι εξωτερικές εργασίες

Εκτός από το εσωτερικό… κομμάτι, εργασίες θα γίνουν και εξωτερικά του γηπέδου της Λεωφόρου, όπως ενημέρωσε ο κ. Παναγιωτίδης. Εξωτερικά, το ιστορικό «Απόστολος Νικολαϊδης» θα ομορφύνει. Θα δουλευτεί αρκετά η όψη, θα μείνουν κάποια γκράφιτι, ενώ από τα 2-3 μέτρα και πάνω θα μπει ένα μεταλλικό περιτύλιγμα, που θα μοιάζει με αυτό με το οποίο θα «ντυθεί» το γήπεδο, όταν ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση των έργων, του χρόνου. Σκοπός είναι με το… καλημέρα να φαίνεται πιο όμορφο το γήπεδο.

Προς τέλος Ιουλίου η άδεια

Όπως είπε ο κ. Παναγιωτίδης, η οικοδομική άδεια για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε χτίσιμο (νέα διαζώματα, πύργοι για σουίτες και πολυχώρος) αναμένεται στα τέλη Ιουλίου. Είναι μια διαδικασία που θέλει χρόνο και φυσικά καθόλου εύκολη. Όταν μάθουν οι «πράσινοι» πότε βγαίνει η άδεια, τότε θα αποφασίσουν, οριστικά, πόσα ματς θα παίξουν στο ΟΑΚΑ.

Οι πιθανότητες προσφυγής

Σε ό, τι έχει να κάνει με τις προσφυγές, είναι πιθανό να γίνουν από κατοίκους της περιοχής, αλλά αυτό δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει κανείς τώρα. Κι’ αυτό γιατί πρέπει πρώτα να βγει η απόφαση για την οικοδομική άδεια. Οι άνθρωποι της ομάδας, πάντως, προσπαθούν να θωρακίσουν την προσπάθεια και την άδεια, με όσο το δυνατόν περισσότερες εγκρίσεις, ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top