Ελλάδα

Οικογένεια Ρομά ζητά βοήθεια για να πληρώσει το ρεύμα

patris1-735x459.jpg

Χωρίς ρεύμα ζει το τελευταίο διάστημα μία οικογένεια Ρομά στη Γαστούνη, καθώς οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Η 25χρονη Θεοδώρα Παναγιωτοπούλου, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να μπορέσει η οικογένεια να αποκτήσει και πάλι ρεύμα.

Στο σπίτι, που βρίσκεται στην περιοχή της Παναγίας της Καθολικής της Γαστούνης, διαμένει η ίδια με το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, την πεθερά και τον πεθερό της. Το μικρότερο παιδί της οικογένειας, ο δίχρονος Άγγελος πάσχει από μεσογειακή αναιμία και μεταφέρεται στην Πάτρα για μεταγγίσεις ενώ πριν από ενάμιση χρόνο υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς και τώρα ζει σε ένα σπίτι που δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα για τα στοιχειώδη.

Ο σύζυγος της 25χρονης Ελευθερίας είναι άνεργος και φυσικά αδυνατεί να εξοφλήσει τους λογαριασμούς ρεύματος και η οφειλή αγγίζει πλέον τις 2.748 ευρώ!

«Θέλουμε βοήθεια από τον κόσμο γιατί δεν έχουμε λεφτά να πληρώσουμε το ρεύμα. Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει, έχω άρρωστο παιδί και κάθε είκοσι ημέρες μεταγγίζεται στην Πάτρα. Τώρα ζούμε χωρίς ρεύμα και μαγειρεύουμε ένα πιάτο φαί στο πετρογκάζ. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τον τελευταίο χρόνο γιατί ο άνδρας μου είναι άνεργος. Κάτι πρέπει να γίνει και για εμάς», δήλωσε η 25χρονη.

Ο λογαριασμός εκδίδεται στο όνομα του πεθερού της και παρά το γεγονός ότι επιχειρήθηκε να περάσει το ρεύμα στο όνομά της, η οικογένεια δεν έχει τα απαραίτητα χρήματα για να το κάνει αυτό.

Το μόνο που ζητούν είναι βοήθεια από τον κόσμο για να μπορέσουν να εξοφλήσουν την οφειλή.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ηλεία στο patrisnews.com

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top