Ελλάδα

Όπλα στο σπίτι του Aιγύπτιου – Μήνυμα των δολοφόνων μετά την εκτέλεση;

CF64D08B3003206E2DD39E3CD6B88C68.jpg

Στο σπίτι του θύματος εντοπίστηκε ένα πιστόλι των 9mm, ένα άλλο με βουλωμένη κάννη, ένα μαχαίρι τύπου χατζάρας και σημειώσεις στα αραβικά

Μήνυμα, με άγνωστους αποδέκτες, φαίνεται ότι άφησαν οι εκτελεστές του 35χρονου Αιγύπτιου εμπόρου ναρκωτικών την Τρίτη το πρωί στα Εξάρχεια. Στο σπίτι του Αιγύπτιου εντοπίστηκαν όπλα.

Αναλυτικά, οι κουκουλοφόροι εκτέλεσαν το θύμα με όπλο Tokarev (φωτό), και εκτός από τους κάλυκες που εντόπισε η σήμανση, βρήκε και ένα αχρησιμοποίητο φυσίγγιο το οποίο άφησαν ως συμβολικό μήνυμα μετά την εκτέλεση.

Στο σημείο της δολοφονίας οι αρχές βρήκαν ένα κλειδί με επιγραφή «Ερεσού» που οδήγησε την αστυνομία στην κατοικία του στο συγκεκριμένο δρόμο. Στο σπίτι του θύματος εντοπίστηκε ένα πιστόλι των 9mm, ένα άλλο με βουλωμένη κάννη, ένα μαχαίρι τύπου χατζάρας και σημειώσεις στα αραβικά.

Yugo_Tokarev_M57.jpg

Επίσης, στη σορό του 35χρονου βρέθηκαν δύο κινητά με όλες τις επαφές και τα μηνύματα στα αραβικά που εξετάζονται από αραβόφωνους αξιωματικούς της ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι το θύμα, με το προσωνύμιο «Χαμπίμπι», είχε καταγραφεί πέντε φορές με πέντε διαφορετικά στοιχεία, από τις αρχές, όντας σεσημασμένος.

Οι αστυνομικοί αναμένουν να δουν αν κάποια ομάδα θα αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονική επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι δολοφονίες εμπόρων ναρκωτικών έχουν γίνει ξανά, και ποτέ δεν εξιχνιάστηκαν, ενώ στην περιοχή των Εξαρχείων σοβεί ακήρυχτος πόλεμος των διακινητών με αντιεξουσιαστές.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top