Αθλητισμός

ΠΑΕ ΑΕΚ: Δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα για να ανακυκλώνουμε τη σημερινή κατάσταση

456543234564321.medium.jpg

Ξεκάθαρα υπέρ της κίνησης των δώδεκα ΠΑΕ τάχθηκε η ΑΕΚ για τις αλλαγές που προτείνονται στη διαιτησία.

«Έφτασε η ώρα των συγκεκριμένων αποφάσεων και αλλαγών σε όλα τα θεσμικά επίπεδα», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετάσχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να ανακυκλώνουμε τη σημερινή κατάσταση της πλήρους αναξιοπιστίας και να αποτελούμε τους συμμέτοχους αλλά και συνένοχους της διαφθοράς, που καταγγέλλεται πλέον από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από την ίδια την κοινωνία».

Πλέον ο αριθμός των ΠΑΕ που προειδοποιούν πως δεν θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα αν δεν γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές έφτασε τις 14 (είχε προηγηθεί πλην των δώδεκα ο ΠΑΟΚ), με μοναδικές που δεν έχουν πάρει θέση τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την κίνηση των 12 ομάδων και εκτιμά ότι οι προτάσεις τους αποτελούν μονόδρομο για την καινούργια ημέρα, που πρέπει επιτέλους να ξημερώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιος μπορεί να πει «όχι» στο αυτονόητο;

Τα πολλά λόγια και η φλυαρία, που εξυπηρετούν τη στασιμότητα στο σημερινό βούρκο πρέπει να κάποια στιγμή να τελειώσουν. Έφτασε η ώρα των συγκεκριμένων αποφάσεων και αλλαγών σε όλα τα θεσμικά επίπεδα, τις οποίες ουδείς μπορεί, αλλά και νομιμοποιείται να κοντράρει και να αρνηθεί. Τις περιμένει από όλους εμάς το σύνολο των υγιών Ελλήνων φιλάθλων. Δεν είναι κάτι που μπορεί να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης, αλλά άμεση αναγκαιότητα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετάσχουμε στο επόμενο πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να ανακυκλώνουμε τη σημερινή κατάσταση της πλήρους αναξιοπιστίας και να αποτελούμε τους συμμέτοχους αλλά και συνένοχους της διαφθοράς, που καταγγέλλεται πλέον από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από την ίδια την κοινωνία.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μείνει ταγμένη υπέρ του νέου ξεκινήματος, που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο προκειμένου να βγει από το σημερινό του κώμα και να προσελκύσει και πάλι τον κόσμο στα γήπεδα».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top