Διεθνή

Παγώνει η είσοδος 83.000 Παλαιστινίων στο Ισραήλ

la-oe-0112-siegel-israel-boycott-aparthe

Το Ισραήλ θα παγώσει 83.000 άδειες εισόδου Παλαιστινίων στο ισραηλινό έδαφος με την ευκαιρία του Ραμαζανιού, μετά την αιματηρή επίθεση που διαπράχθηκε χθες το βράδυ από δύο Παλαιστίνιους στο Τελ Αβίβ και το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

«Όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για το Ραμαζάνι, ιδιαίτερα οι άδειες που προορίζονται για οικογενειακές επισκέψεις από την Ιουδαία-Σαμάρεια παγώνουν… 83.000 άδειες εισόδου παγώνουν», ανακοίνωσε το COGAT, το όργανο που είναι αρμόδιο για τον συντονισμό των ισραηλινών δραστηριοτήτων στα Παλαιστινιακά Εδάφη. Με την ονομασία Ιουδαία-Σαμάρεια αποκαλεί η ισραηλινή κυβέρνηση τη Δυτική Όχθη, κατεχόμενο παλαιστινιακό έδαφος.

Στη χθεσινή επίθεση οι δράστες μπήκαν στο εστιατόριο υποδυόμενοι τους πελάτες και ξαφνικά έβγαλαν αυτόματα όπλα και άνοιξαν πυρ στα τυφλά, σκοτώνοντας έναν άνδρα και σκορπώντας φόβο και πανικό. Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερις άνθρωποι έπεσαν νεκροί και ακόμα έξι τραυματίστηκαν από την επίθεση με δράστες δύο Παλαιστινίους, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top