Πολιτική

Παναγούλης κατά Παππά: «Είναι επίδοξος Γκάουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών»

594128ED0655ACF2DA2E7B6A6658A7D8.jpg

Στην πιο σκληρή αντιπολίτευση έχει μεταβληθεί ο Στάθης Παναγούλης μετά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο στόχαστρο του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Στάθη Παναγούλη βρέθηκε ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, για τον οποίο χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, καταλογίζοντάς του ότι «εκτός από κρατικός καναλάρχης θέλει να γίνει και ο Γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών».

Τα πυρά του Στάθη Παναγούλη πυροδότησε το γεγονός ότι ο υπουργός επικρατείας δεν προσήλθε για δεύτερη συνεχή φορά στη Βουλή, προκειμένου να απαντήσει σε ερώτησή του σχετικά με την «προνομιακή προβολή συγκεκριμένων Βουλευτών και δημοσιογράφων από τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια».

«Ο κύριος Παππάς έχει μεταβληθεί σε κρατικό καναλάρχη και επίδοξο Γκάουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών. Δεν δικαιολογείται να μην έρχεται δεύτερη φορά. Αν δεν μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του ας επιστρέψει στην πλατεία Κουμουνδούρου που ήταν πριν γίνει υπουργός. Δεν μπορεί περιφρονεί ούτε τον Κανονισμό της Βουλής ούτε το Σύνταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάθης Παναγούλης.

Η μομφή του ανεξάρτητου βουλευτή πάντως εναντίον του κου Παππά και εν αναμονή του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ήταν εξαιρετικά βαρύς, δεδομένου ότι ο Gauleiter ήταν επί ναζιστικού καθεστώτος, ο επικεφαλής (leiter) μιας διοικητικής περιφέρειας (Gau). Γνωστότερος μάλιστα εξ αυτών ήταν ο Υπουργός Προπαγάνδας της κυβέρνησης του Χίτλερ, Γιόζεφ Γκέμπελς.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top