Πολιτική

Παναγούλης: Ο Τσακαλώτος παριστάνει τον υπασπιστή του Τσε Γκεβάρα

CE56293B8179BEAC098C6284385C6BD3.jpg

Ανελέητος έχει γίνει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Στάθης Παναγούλης, με τους υπουργούς. Μετά τον Νίκο Παππά στο στόχαστρό του σήμερα βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος δεν προσήλθε στο κοινοβουλευτικό έλεγχο, προκειμένου να του απαντήσει αναφορικά με το κόστος των διαπραγματεύσεων με τους Θεσμούς σε χώρους εκτός των υπουργείων.

Η απουσία του Υπουργού Οικονομικών ανέβασε τα νεύρα του κ. Παναγούλη στο κόκκινο, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί με σφοδρότητα και όπως συνηθίζει πλέον με ιδιαίτερο τρόπο.

Κι αν ο Υπουργός Επικρατείας κατά τον ανεξάρτητο βουλευτή ήταν «ο Γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών» ο κος Τσακαλώτος όπως υποστήριξε «παριστάνει» τον Αργεντίνο επαναστάτη και «πιστεύει ότι είναι ο υπασπιστής του Τσε Γκεβάρα».

«Σήμερα στις 9.05 το πρωί με ειδοποίησαν από το γραφείο του κ. Τσακαλώτου ότι δεν θα έρθει. Ρώτησα πόσο στοιχίζει η Τρόικα που έχει κατσικωθεί στο Χίλτον μήνες τώρα, που τρώει, πίνει, διασκεδάζει με λεφτά του φορολογούμενου και του συνταξιούχου. Είναι 350 μέτρα το γραφείο του μπορούσε να έρθει», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Παναγούλης, για να καταλήξει στη φαρμακερή ατάκα: «Πιστεύει ότι είναι ο υπασπιστής του Τσε Γκεβάρα. Μπαίνει στο Χίλτον με άδειο σακίδιο και βγαίνει με σακίδιο γεμάτο μέτρα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top