Ελλάδα

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε η τελετή αποφοίτησης των νέων ανθυποπυραγών

550_334_515598.jpg

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή αποφοίτησης των 29 νέων ανθυποπυραγών της 41ης εκπαιδευτικής σειράς, στην Πυροσβεστική Ακαδημία, στην Κάτω Κηφισιά.

«Διατηρείστε άσβεστη τη φλόγα της μάθησης, ώστε να προάγετε το Πυροσβεστικό Σώμα, σε μια καινοτόμο πορεία προσφοράς.

Μια πορεία που τιμά τη μνήμη όλων των συναδέλφων που έδωσαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος» κάλεσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, αρχιπύραρχος Ιωάννης Ράμφος, τους νέους αξιωματικούς του Σώματος.

«Για να επιτύχετε στην αποστολή σας, δεν πρέπει να λησμονείτε ότι οι μάχες στο πυροσβεστικό μέτωπο, κερδίζονται με θάρρος, δύναμη, τόλμη, γενναιότητα, αποφασιστικότητα, άριστη φυσική κατάσταση και άρτια εκπαίδευση» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε τα πτυχία στους νέους ανθυποπυραγούς.

Στην τελετή χοροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Κύριλλος, καθώς και ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, ενώ παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο αρχηγός Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης ως εκπρόσωπος του Γ.Ε.ΕΘ.Α, ο αρχηγός Π.Σ. αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καρατζιάς, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, οι βουλευτές Χαρά Καφαντάρη και Ελένη Αυλωνίτου εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Κυριαζίδης από τη Νέα Δημκρατία, Νίκος Καραθανασόπουλος από το Κ.Κ.Ε, Γιώργος Καρράς και Παναγιώτης Διαμαντόπουλος από την Ένωση Κεντρώων, οι γενικοί γραμματείς Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Τάξης Ιωάννης Καπάκης και Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top