Διεθνή

Πατέρας δεν άντεξε και όρμησε στο φονιά της κόρης του

fjsfhd1.jpg

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ο Van Terry, πατέρας της 18χρονης Shirelda που έχασε τη ζωή της στα χέρια του Michael Madison, βλέποντας τον δολοφόνο του παιδιού του να χαμογελά μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Με ένα… πλονζόν ο άνδρας όρμησε στον κατά συρροή δολοφόνο ενώ το δικαστήριο της κομητείας Cuyahoga, στις ΗΠΑ, τον καταδίκαζε στην εσχάτη των ποινών.

Ο 38χρονος Madison κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της 18χρονης Shirelda Terry, της 38χρονης Αngela Deskins και της 28χρονης Shetisha Sheele, στο Οχάιο, τον Ιούλιο του 2013.

fjsfhd3.jpg

Όλα συνέβησαν την ώρα που ο Terry μιλούσε για την απώλεια της κόρης του. Ξαφνικά σταμάτησε, στράφηκε προς τον 38χρονο και «βουτώντας» πάνω από ένα τραπέζι επιχείρησε να τον αρπάξει, με τους άνδρες της ασφάλειας της δικαστικής αίθουσας να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Οι σοροί των τριών άτυχων γυναικών είχαν βρεθεί τυλιγμένες σε σακούλες σκουπιδιών, όταν κάποιος ανέφερε στις Αρχές τη δυσοσμία στο γκαράζ του Madison. Εκεί η αστυνομία βρήκε το πτώμα μιας γυναίκας κλεισμένο σε σακούλα. Την επόμενη ημέρα βρέθηκαν ακόμα δύο σοροί σε ένα άδειο σπίτι και σε αυλή.

fjsfhd2.jpgfjsfhd1.jpg

Ο Madison ομολόγησε πως είχε στραγγαλίσει δύο από τις τρεις γυναίκες αλλά δεν θυμόταν να έχει σκοτώσει την τρίτη.

Οι συνήγοροί του δεν αμφισβήτησαν την ενοχή του αλλά επικεντρώθηκαν στα ψυχολογικά προβλήματα που του είχε αφήσει η κακοποίηση που είχε ο ίδιος υποστεί στην παιδική του ηλικία, από την εθισμένη στις ουσίες μητέρα του, τον πατριό του, κάποιους από τις συντρόφους της μητέρας του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Το 2002 ο Madison είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για απόπειρα βιασμού.

 

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top