Ελλάδα

Πάτρα: Ανήλικη έκρυψε κλεμμένα χρήματα στο γύψο του χεριού της

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Δυο πιτσιρίκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι μόλις 10 χρόνων, αποτελούσαν τις αιχμές του δόρατος μιας σπείρας ενηλίκων τσιγγάνων που δρούσαν στην Πάτρα. Οι μεγάλοι απασχολούσαν τους υπαλλήλους καταστημάτων και οι μικροί έκλεβαν χρήματα, τα οποία μάλιστα έκρυβε το κορίτσι στον… γύψο που είχε στο σπασμένο χέρι του.

Η τοπική Αστυνομία κινητοποιήθηκε αμέσως μόλις ο ιδιοκτήτης ενός περιπτέρου ειδοποίησε πως τα δυο παιδιά είχαν αρπάξει 250 ευρώ από το ταμείο του, όση ώρα τον κρατούσαν απασχολημένο οι τρεις ενήλικοι με το πρόσχημα ότι ήθελαν να αγοράσουν διάφορα μικροπράγματα. Όλα τα μέλη της συμμορίας είχαν τραπεί σε φυγή, αλλά οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τα εντόπισαν στο Φάρο της Πάτρας. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις ενήλικες και το 10χρονο κορίτσι, το οποίο είχε κρυμμένο μέσα στον γύψο ένα μέρος του κλεμμένου ποσού. Όλοι οι τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου διενεργείται προανάκριση, ενώ ερευνάται αν έχουν συγγενική σχέση με το μικρό αγόρι το οποίο διέφυγε με τα υπόλοιπα χρήματα και αναζητείται. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top