Ελλάδα

Πάτρα: Εξαπάτησε τρία άτομα και μάλιστα το ένα δυο φορές!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

«Ψιλικατζής», αλλά με… φαντασία, ήταν ένας 41χρονος απατεώνας που δρούσε τους τελευταίους δυο μήνες στην Πάτρα! Στο διάστημα αυτό κατάφερε να εξαπατήσει τρία άτομα, δυο άνδρες ηλικίας 42 και 41 χρόνων και μια 44χρονη γυναίκα, τον έναν μάλιστα δυο φορές με διαφορετικά προσχήματα!

Οι τέσσερις απάτες εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι αρχικά ο δράστης απέσπασε από τον 41χρονο στις αρχές Απριλίου 100 ευρώ, δήθεν για να εξασφαλίσει εργασία στη σύζυγό του, ενώ στις αρχές Μάιου του πήρε άλλα 300 ευρώ με το πρόσχημα ότι θα αγόραζε αυτοκίνητο από το Τελωνείο! Οι δύο τελευταίες του απάτες, με θύμα τον 42χρονο πριν δέκα ημέρες και την 44χρονη τρεις ημέρες αργότερα, είχαν ως πρόσχημα την υποτιθέμενη αγορά κατασχεμένων ηλεκτρικών συσκευών και του απέφεραν 150 ευρώ από τον ένα και 160 ευρώ από την άλλη! 

Ο 41χρονος δεν συνελήφθη, καθώς τα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτες κατ΄ εξακολούθηση υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, για να διαπιστωθεί αν είχε εξαπατήσει και άλλους εύπιστους πολίτες.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top