Ελλάδα

Πέντε εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης στη Χερσόνησο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ολόκληρη… βιομηχανία είχαν στήσει τρεις Έλληνες για να παράγουν χασίς με την υδροπονική μέθοδο σε μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου! Στην αγροικία δυο αδελφών ηλικίας 37 και 38 χρόνων βρέθηκαν, όχι ένα ή δυο, αλλά… πέντε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια που διατηρούσαν μαζί με τον τρίτο αδελφό τους ηλικίας 26 χρόνων.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους κατασχέθηκαν οι μετασχηματιστές, οι λάμπες, οι ανακλαστήρες θερμότητας, οι ανεμιστήρες και ο υπόλοιπος εξοπλισμός των εργαστηρίων, στα οποία καλλιεργούνταν συνολικά 96 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου.

Στην αγροικία, στο σπίτι των τριών αδελφών και στα αυτοκίνητά τους, βρέθηκαν 785,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα κιλό και 62 γραμμάρια χασισέλαιο, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, τρία τσιγαριλίκια, σπόροι κάνναβης και τρεις ψηφιακές ζυγαριές.

Οι τρεις χασισοκαλλιεργητές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών και έδωσε εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top