Ελλάδα

Περίεργες υποθέσεις παρενόχλησης παιδιών στην Αμαλιάδα

eeaf82b1e36bcbdb6af6ad1673c26b4d_L.jpg

Διακριτικά και με μεγάλη προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Αμαλιάδας, περιπτώσεις που παραπέμπουν σε παρενόχληση ανηλίκων από άγνωστο άνδρα.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Πρόκειται για περιστατικά που φέρεται ότι σημειώθηκαν το τελευταίο τριήμερο και οι αρχές είναι πολύ προσεκτικές, καθώς δεν έχουν αποσαφηνιστεί απόλυτα και γι’ αυτό και δεν έχουν δοθεί και περαιτέρω στοιχεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αστυνομικές αρχές έχουν αναφερθεί δύο περιστατικά από γονείς, οι οποίοι ανησύχησαν ιδιαίτερα και θεώρησαν σκόπιμο να ενημερώσουν την αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή για τυχαία περιστατικά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο, οι πληροφορίες ωστόσο κάνουν λόγο στη μία περίπτωση ότι απογευματινές ώρες άγνωστος άνδρας προσέγγισε κοριτσάκι περίπου 10 ετών, την ώρα που περπατούσε. Ο άνδρας βρέθηκε από πίσω του και φέρεται να άπλωσε το χέρι προς το παιδί, χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια.

Στη δεύτερη περίπτωση φέρεται επίσης άγνωστος άνδρας να προσέγγισε κοριτσάκι της ίδιας ηλικίας, στο οποίο και έκανε διάφορες προσωπικές ερωτήσεις, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Οι γονείς των παιδιών, αλλά και γνωστοί ή περίοικοι που αντιλήφθηκαν τι συνέβη και στις δύο περιπτώσεις, θορυβήθηκαν ιδιαίτερα και ανέφεραν τα περιστατικά στην αστυνομία και ήδη διερευνούνται από τις αρχές.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι θα εξεταστούν και κάμερες ασφαλείας από το ένα σημείο για να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται και αναλόγως θα κριθεί εάν θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω ενέργειες.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ηλεία στο patrisnews.com

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top