Διεθνή

Πήγε να κάνει τεχνητό μαύρισμα και κατέληξε στο νοσοκομείο

tan1.jpg

Η 25χρονη Lucy Fowler ισχυρίζεται ότι παραλίγο να πεθάνει λίγα δευτερόλεπτα αφού ψεκάστηκε με ειδικό σπρέι για να μαυρίσει στα πόδια.

Η ίδια αναφέρει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ότι λίγα δευτερόλεπτα αφού ψεκάστηκε με το σπρέι που προκαλεί τεχνητό μαύρισμα δεν μπορούσε να αναπνεύσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί χρειάστηκε αναπνευστική υποστήριξη ενώ όπως αναφέρει κινδύνευσε να χάσει και τη ζωή της. Η γυναίκα αργότερα ανακάλυψε ότι το σπρέι είχε ανακληθεί από τους κατασκευαστές της εταιρείας που το παρήγαγαν τρία χρόνια νωρίτερα όταν άλλοι πελάτες ανέφεραν δυσκολίες στην αναπνοή μετά τη χρήση του. Το σπρέι απομακρύνθηκε από τα ράφια των καταστημάτων αλλά η Fowler αναφέρει ότι το αγόρασε μόλις τον περασμένο μήνα από ένα πολύ γνωστό κατάστημα στην Αγγλία.

tan2-735x459.jpg

Τώρα λέει ότι έχει φοβηθεί τόσο πολύ από αυτό που πέρασε και δε θέλει καν να χρησιμοποιήσει ξανά καλλυντικά. «Ψέκαζα τα πόδια και τα χέρια μου και ετοιμαζόμουν να βγω έξω. Είχε ωραίο καιρό και ήθελα να φορέσω σορτς και ένα μπλουζάκι. Λίγες στιγμές αργότερα άρχισα να αισθάνομαι άρρωστη. Το στήθος μου άρχισε να σφίγγεται και σκέφτηκα ότι ίσως είχα χρησιμοποιήσει πάρα πολύ. Ήμουν στο μπάνιο με ανοιχτό το παράθυρο, αλλά το στήθος μου άρχισε να γίνεται πολύ σφιχτό. Μπήκα στο δωμάτιό μου μακριά από τις αναθυμιάσεις αλλά ένιωθα πραγματικά άσχημα. Ένιωθα σαν να είχε συνθλιβεί το στήθος μου αλλά ήμουν πραγματικά άσχημα. Ήταν φριχτό» αναφέρει η ίδια και προσθέτει ότι αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. Αργότερα οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι ήταν τυχερή που ήταν ζωντανή και πέρασε τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο. Η εταιρεία αναφέρει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό καθώς πράγματι έχει ζητήσει ανάκληση των συγκεκριμένων προϊόντων αλλά το γεγονός ότι κυκλοφορεί ακόμα προκαλέσει ανησυχία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

tan1.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top