Ελλάδα

Πώς να διαχειριστείτε ένα λάθος στην παροχή υπηρεσιών ή ένα κακό πιάτο

food1-735x459.jpg

Η ύπαρξη καλού φαγητού είναι ένα από τα συστατικά ενός καλού εστιατορίου, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που καθορίζει την επιτυχία του.

Κάποιες φορές παρόλ’ αυτά ένα κακό πιάτο ή η αστοχία στις προσφερόμενες υπηρεσίες, είναι ικανά να αποτελέσουν το εφαλτήριο για το σχηματισμό αρνητικών εντυπώσεων για το κατάστημα και έναν καλό λόγο για να χαλάσει η βραδιά για τον εκάστοτε πελάτη.

Επίγνωση της δυναμικής της επιχείρησης

Σημαντικό είναι σε κάθε περίπτωση να έχετε επίγνωση της δυναμικής της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα, ένα μεγάλο μενού με πολλά πιάτα, θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του προβλήματος από τη στιγμή που το εστιατόριο δεν μπορεί να καλύψει επαρκώς τις απαιτήσεις των πελατών του, αλλά και όλα όσα υπόσχεται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top