Πολιτική

Ποτάμι: Περισσό το θράσος του κ. Τσίπρα

550_334_351008.jpg

Ο κ. Τσίπρας σήμερα στο Υπουργικό ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του στο γνώριμο ρόλο του: να λέει με τον πιο φυσικό τρόπο τα πιο μεγάλα ψέματα, σχολίασε το Ποτάμι.

Κατηγορώντας για τον Πρωθυπουργό για περισσό θράσος, το κόμμα σημειώνει:

«Ακούσαμε για “θετικά αποτελέσματα της οικονομίας το 2015”, όταν όλα τα στοιχεία καταγράφουν την καταστροφική πολιτική που έζησαν οι πολίτες. “Πετύχαμε την αξιολόγηση χωρίς να πάμε πίσω από τις κόκκινες γραμμές”, είπε με περισσό θράσος, όταν όλοι θυμούνται τις υποσχέσεις για τις συντάξεις, το ΦΠΑ στα νησιά, τα κόκκινα δάνεια, το ΕΚΑΣ κλπ. και ενώ την ίδια στιγμή στη Βουλή συζητιούνταν τροπολογίες που αναιρούσαν τις υποσχέσεις του. Ακόμη και για το χρέος-την πάγια θέση του ΔΝΤ ότι δεν μπορεί οι ετήσιες δαπάνες για την εξυπηρέτηση του χρέους σε μια αναπτυσσόμενη οικονομία να ξεπερνούν το 15% του ΑΕΠ- προσπάθησε να την εμφανίσει ως κυβερνητική επιτυχία».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του, το Ποτάμι προσθέτει ότι «ούτε λίγο ούτε πολύ ο πολιτικός-συνώνυμο του λαϊκισμού κάλεσε τους υπουργούς του να κλείσουν τα αυτιά στο λαϊκισμό (άρα, να μην ακούν ούτε τον ίδιο;)».

«H μόνη αλήθεια που είπε είναι ότι “η ελληνική κοινωνία είναι κουρασμένη και ταλαιπωρημένη και αναζητά διέξοδο και προοπτική”. Αυτή την προοπτική καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι ότι δεν μπορεί να τη δώσει ούτε ο ίδιος ούτε η κυβέρνησή του» καταλήγει.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top