Διεθνή

Πρώην body builder σηκώνει βάρη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

priayta1.jpg

Τον Αύγουστο η εικονιζόμενη Nathalia Melo θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η προχωρημένη εγκυμοσύνη της δεν την εμποδίζει ωστόσο από το να σηκώνει βάρη- και να προτρέπει κι άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

Πρώην bodybuilder η 30χρονη Βραζιλιάνα που ζει στο Μπέλφαστ δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τις καθημερινές προπονήσεις της με τη φουσκωμένη κοιλιά της σε πρώτο πλάνο.

priayta2.jpg

Οι αναρτήσεις της έχουν ως επί το πλείστον θετικά σχόλια με τους περισσότερους χρήστες να επιδοκιμάζουν την έντονη δραστηριότητά της.

Η 30χρονη πρωτοπήγε στο γυμναστήριο όταν ήταν 14 και ζούσε ακόμα στη Βραζιλία. «Πάντα μου άρεσε να πηγαίνω στο γυμναστήριο και κρατούσα στην άκρη το χαρτζιλίκι μου για ενάμισι μήνα για να μπορέσω να πληρώσω τη συνδρομή ενός μήνα», αφηγείται στη Daily Mail.

priayta1.jpg

Στα 23 της η Nathalia άρχισε να διαγωνίζεται σε διαγωνισμούς bikini bodybuilding και απέσπασε αρκετούς διεθνείς τίτλους.

Μετά τη μετακόμισή της στο Μπέλφαστ με τον σύζυγό της Roger Wilson αποφάσισε να αφήσει τον κόσμο του body building και να επικεντρωθεί στην καριέρα της ως personal trainer. Τον περασμένο Οκτώβριο διοργάνωσε τον διαγωνισμό bikini bodybuilding με τίτλο Nathalia Melo Classic με συμμετέχοντες από 15 χώρες.

priayta3.jpg

Δεν σταμάτησε να πηγαίνει στο γυμναστήριο και αφότου έμεινε έγκυος και λέει μάλιστα πως οι προπονήσεις της τη βοήθησαν να νιώθει πως ελέγχει την κατάσταση και να απασχολεί το μυαλό της.

«Καθώς το σώμα μου άρχισε να αλλάζει διαπίστωσα πως το γυμναστήριο με βοήθησε να νιώθω πως είχα ακόμα τον έλεγχο», εξομολογείται. Παράλληλα με την άσκηση δεν σταμάτησε να προσέχει και τη διατροφή της.

priayta4.jpg

Η μέλλουσα μητέρα δίνει τις συμβουλές της και σε άλλες γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ώστε να συνεχίσουν να ασκούνται με ασφάλεια, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι πρώτα να έχουν την έγκριση του γιατρού τους, να υιοθετούν χαμηλότερους ρυθμούς και πάντα να ακούν το σώμα τους,

priayta5.jpg

«Εξακολουθώ να εξασκούμαι αλλά όχι με την ίδια ένταση», λέει, «πρέπει να προσαρμόζεσαι και να ακούς το σώμα σου, ειδικά στην αρχή. Υπάρχει η αντίληψη πως οι γυναίκες που εγκυμονούν είναι σαν κούκλες από πορσελάνη αλλά η άσκηση με έχει βοηθήσει πολύ, ειδικά με τις πρωινές ναυτίες. Στην αρχή υπέφερα από αυτές αλλά ανακάλυψα πως αν πήγαινα στο γυμναστήριο τότε απασχολούσα το μυαλό μου και δεν σκεφτόμουν πια πως ένιωθα ναυτία».

priayta6.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top