Οικονομία

Πρωτοποριακή εφαρμογή μειώνει το κόστος μεταφοράς σε εισαγωγές και εξαγωγές

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μείωση μεταφορικού κόστους σε εισαγωγές και εξαγωγές πραγματοποιεί η nestcargo στις 1,500 και πλέον εμπορικές και βιομηχανικές εταιρείες που την εμπιστεύονται

Η nestcargo είναι η πρώτη ηλεκτρονική αγορά διεθνών μεταφορών που φέρνει σε επαφή εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις με μεταφορικές και διαμεταφορικές εταιρείες. Βοηθά επιχειρήσεις να βρουν άμεσα και αποτελεσματικά τον κατάλληλο μεταφορικό συνεργάτη για αποστολή εμπορευματικών φορτίων μέσω ξηράς, θαλάσσης και αέρος στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

nest01.jpg
Απλοποίηση της διαδικασίας των διεθνών μεταφορών μέσω της nestcargo

Οι δύο νέοι συνιδρυτές της nestcargo, Γιάννης Παπαγεωργίου (26) και Δημήτρης Ανδριανόπουλος (29), αναφέρουν πως η πλατφόρμα αριθμεί πλέον πάνω από 1,500 εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις που καταχωρούν εμπορευματικά φορτία, από μία μικρή κούτα έως ολόκληρα containers. Βρίσκεται σε λειτουργία ένα μόλις χρόνο και από τα δεδομένα της ηλεκτρονικής αγοράς, παρατηρήθηκε διαφορά της τάξεως του 67% στις προσφορές μεταφοράς από εταιρεία σε εταιρεία, αποδεικνύοντας τη δυναμικότητα του μεταφορικού κόστους στις διεθνείς μεταφορές.

Πρόσφατα η εταιρεία εντάχθηκε στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Παπαγεωργίου “Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Εθνική Τράπεζα είναι για εμάς ένα πολύ σημαντικό γεγονός που μας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να μπορέσουμε να πάμε την υπηρεσία μας ένα βήμα πιο πάνω. Με τη βοήθεια της Τράπεζας θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα πλάνα που έχουμε σχετικά με την εξέλιξη της υπηρεσίας, αλλά και την επέκταση αυτής σε γειτονικές αγορές”.

nest02.jpg

Η πλατφόρμα είναι πολύ φιλική προς το χρήστη και η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή: 
– Η εισαγωγική / εξαγωγική επιχείρηση καταχωρεί τα φορτία της μέσα από μία πολύ απλή φόρμα.
– Ενημερώνονται αυτομάτως όλες οι πιστοποιημένες συνεργαζόμενες μεταφορικές επιχειρήσεις, οι οποίες ανάλογα με την διαθεσιμότητα και την πληρότητά τους κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά για τη μεταφορά του φορτίου.
– Η εμπορική επιχείρηση επιλέγει προσφορά βάσει τιμής και βαθμού αξιολόγησης της μεταφορικής εταιρείας από προηγούμενες συνεργασίες εντός της πλατφόρμας.
– Μετά το πέρας της μεταφοράς, η εμπορική επιχείρηση αξιολογεί τη μεταφορική για την ανάδειξη των πιο αξιόπιστων εταιρειών της αγοράς.

nest03.jpg

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε εδώ

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top